over ons

panda gym is de kickboksschool voor jong en oud waar respect, plezier en ontwikkeling altijd centraal staat!

Panda Gym

Panda Gym Amsterdam is de kickboksschool voor jong en oud. Tijdens onze lessen staan de waarden respect naar jezelf en elkaar, plezier hebben in wat je doet, mentale weerbaarheid en persoonlijke groei en ontwikkeling centraal.

Panda Gym Amsterdam is opgericht door Sensei Clyde de Souza (1980, Amsterdam).  Met het oprichten van de kickboksschool heeft hij zijn droom waargemaakt. En combineert hij zijn liefde voor de sport met zijn toewijding om de jeugd van Amsterdam Zuidoost een kans te geven om zichzelf te ontwikkelen als sterke individuen.

Panda Gym is een veilige plek waar iedereen zichzelf kan zijn en plezier kan hebben tijdens een uitdagende workout.

Kinderen zijn mijn passie!

Het geeft mij enorm veel voldoening om te zien dat ze tijdens mijn lessen niet alleen de techniek oppakken, maar ook de levenslessen erachter begrijpen.

Maar het belangrijkste is dat ik zie dat mijn kids plezier hebben tijdens de lessen en de workshops.”

– Sensei Clyde –

Opgegroeid in Amsterdam Zuidoost heeft Sensei Clyde veel gezien en meegemaakt. Door de ervaringen die hij in zijn jeugd heeft opgedaan, lukt het hem uitermate goed om te connecten met de jeugd. En dat merk je, de kinderen voelen zich niet alleen begrepen, maar ook veilig tijdens zijn lessen.

Panda Gym is een familie. Een familie die elkaar stimuleert, motiveert en respecteert.   

PandaGym_ClydeAlicia
PandaGym

ontwikkeling

Naast ervaren kickbokstrainer is Sensei Clyde ook  een gediplomeerd ASM- en LSR-trainer. Dit stelt hem in staat om anderen te begeleiden bij diverse sporten. De kennis en ervaring die hij als ASM- en LSR-trainer heeft opgedaan, implementeert hij tijdens zijn kickbokslessen en zijn personal trainingstrajecten.

Samenwerkingen

Om zijn visie te verspreiden en meer kansen te creëren voor de jeugd van Amsterdam Zuidoost, werkt Panda Gym samen met gemeente Amsterdam en verzorgt hij de kickbokslessen van Open Schoolgemeenschap Bijlmer.

Ook gedurende de zomervakanties zet Panda Gym zich in om de kinderen van Zomerschool Zuidoost te voorzien van sport en beweging met kickbokslessen en laat sensei Clyde hen kennismaken met diverse sporten door middel van Sport & Spel.

PandaGear logo

Panda gear

Als ondernemer zit Sensei Clyde niet stil. Zijn drive om zijn dromen na te gaan, zichzelf te ontwikkelen en plezier te hebben, heeft ertoe geleid dat hij naast Panda Gym ook Panda Gear heeft opgezet. Een fashionable en sportieve kledinglijn met unieke items voor jong en oud.

In Panda Gear kan hij zijn creativiteit en liefde voor kleding en sport kwijt.

sportleiders van amsterdam zuidoost

clyde de souza

 

Sportleider_pandagym

gym

character.knowledge.respect

pandagym

neem contact op

9 + 1 =

openingstijden

Dinsdag: 17:30 uur – 18:30 uur
Donderdag: 18:30 uur – 19:30 uur
Zaterdag: 11:00 uur – 13:00 uur

Locatie

Sporthal Gaasperdam – Dojo
Ravenswaaipad 5
1106 AW Amsterdam Zuidoost

Contact

info@pandagym.nl